NITRA NEDERLAND

Wij kunnen voor u de deur openen!

Zolder indeling 

2 slaapkamers, badkamer en wasruimte, boven bergruimte met vlizotrap. 


 De huidige zolder van de opdrachtgever is een grote zolder ruimte met een ruimte voor wassen, drogen en opbergen. Een tra geeft  toegang tot een grote open zolder ruimte. Bij de opdrachtgever is er behoefte om de grote zolder op te delen in vier kamers + extra boven zolder berg ruimte met verschillende functies, zoals badkamer, wassen, drogen en opbergen, onder te brengen. De dakkapel  geeft meer licht op de zolderverdieping en zal het visueel contact met buiten verbeteren. De dakkapel vergroot tevens de begaanbare oppervlakte van de zolderruimte.

De zolder wordt opgedeeld in 4 ruimten. 2 slaapkamers , 1 badkamer  en 1 ruimte die gebruikt wordt voor de wasmachine/droger etc. De overgebleven zolderruimte wordt hal/overloop. De wanden van de nieuwe ruimten worden gemaakt van metal-stud constructie, OSB plaat en gipsplaat 9.5 centimeter dik. Het plafond wordt gemaakt van gipsplaat. De hoogte van het plafond wordt ongeveer 2,65 meter. Alle te plaatsen wanden worden verfklaar gestukt en geschilderd opgeleverd.  De ruimten worden netjes afgewerkt met een houten kozijn zonder bovenlicht en een witte binnendeur  met hang- en sluitwerk. De beide knieschotten worden verplaatst naar een hoogte van 1,00 meter.

Vliering
Behoudens de hal/overloop komt er boven de slaapkamers en badkamer ruimte een vliering die middels een vlizotrap (120cm x 70cm) te bereiken is. De vlizotrap wordt in gang geplaatst. De vliering wordt voorzien van stevige dragende balken zodat hier een normale verdieping woord en mensen kan lopen. De vliering vloer wordt met houten platen afgewerkt. De vliering wordt voorzien van een lichtpunt dat schakelbaar is vanuit hal/overloop.

Kijk naar de foto's

Mail
Call
About