NITRA NEDERLAND

Wij kunnen voor u de deur openen!


Beoordelingen


 badkamer, toilet en keukenrenovatie in Voorburg

Geplaatst door SF op 14 feb. '10  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Duidelijke offerte met een goede prijs.Zaken te herhalen werd alles voor beide partijen  duidelijk. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid verricht. Voor mij was het zeer belangrijk dat ze zich aan hun afspraak hielden m.a.w. keurig op tijd aanwezig zijn m.b.t. het opnemen en de aanvang van de werkzaamheden.

 

Geplaatst door marktplaats op 01 nov. '09  |  3 jaar actief op Marktplaats
Wij zijn tevreden over Nitra. Hun offerte was scherp, het werk dat ze gedaan hebben goed en volgens afspraak. We zijn er over het algemeen goed uitgekomen met hen. Ivo en Maaike

 

Geplaatst door MERCEDES op 01 okt. '09  |  3 jaar actief op Marktplaats

Na een 2e gesprek er zeker wel uitgekomen. Ze komen je heel erg tegemoet met het bod die ik heb gedaan. Behulpzaam bij het halen van goederen. Goeie service verleent. Ze gaan bij mij binnenkort beginnen als alles definitief is. Prima werk heren

 

Geplaatst door Naturals Hair op 25 sep. '09  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Het blijft toch altijd goedkoper, maar Nitra heeft bij mij heel goed gewerkt. Mooi en professioneel betegeld. Goed gewerkt. alles professioneel in elkaar gezet, snelle service. en ook bij vragen achteraf kwamen zij altijd binnen een snelle tijd weer naar mij toe om mijn vragen te beantwoorden en de zaken te verhelpen die op dat moment speelde. ben tevreden over hun!

 

Geplaatst door delidesign op 25 sep. '09  |  3 jaar actief op Marktplaats
Geweldige uitvoering van de gevraagde klus. Goede beheersing van de hele traject, van planning tot de uiteindelijke executie, tot de alle laatste detail. Professioneel benadering van de opdracht zowel administratief, als de uitvoering. Ik raad het aan potentiele klanten - bedrijven en particuliers.
groet,
D Design


Gastenboek

TEST
02//29//2024 12:56:43 AM
TESTMail
Call
About